Niacinamid
Savjeti

Pressed Serum – inovacija u beauty svijetu koju ćete htjeti isprobati

PRUŽA KONCENTRACIJU AKTIVNIH SASTOJAKA MOĆNOG SERUMA I HIDRATANTNA SVOJSTVA KREME

Zamislite proizvod koji hidratizira vaše lice, daje vam zdravi sjaj – glow efekt na svim ključnim točkama koje želite naglasiti, a istovremeno vašoj koži pruža benefite kvalitetnog seruma. Prešani se serumi apsorbiraju u kožu mnogo brže od tekućih, a vlagu zaključavaju u koži, ne dopuštajući isušivanje i prerano starenje.

Glavna prednost prešanih seruma njihova je multifunkcionalnost. Oni, naime, ujedinjuju aktivne sastojke iz moćnih seruma s iznimnom moći hidratacije koju bismo inače pronašli u kremama, a uz to pojednostavljuju i našu makeup rutinu, zamjenjujući klasične highlightere.

Pressed serumi korejskog branda Blithe postali su jedni od najtraženijih u beauty svijetu, a upravo su oni namijenjeni postizanju blistavog, strobing efekta na licu. Zamjenjuju serum i kremu, tekstura im je u početku gušća, no pri kontaktu s kožom postaju sve tanji i pretvaraju se u tekućinu koja se trenutno upija u kožu, ostavljajući samo blistav sjaj na površini kože.

Blithe pressed serumi sadrže sastojke iz „Plave zone“ – geografske regije poznate po netaknutim, nezagađenim područjima i iznimno dugovječnim ljudima. Nova tehnologija hladnog prešanja seruma tijekom 36 sati bitno se razlikuje od tipične obrade sastojaka na visokim temperaturama. Ovim je serumima zbog tehnologije obrade olakšana apsorpcija i omogućena dublja hidratacija kože, a postupak se može usporediti s procesom proizvodnje hladno prešanog maslinovog ulja, kojim se čuva vrijednost aktivnih sastojaka.

Zdravi sjaj za svaki tip kože

U Blithe kolekciji nalaze se 4 inovativna pressed seruma, bogatih aktivnim sastojcima za hidrataciju, ljepotu kože i prevenciju starenja. Svaki od njih namijenjen je posebnom tipu kože, pa tako u Blithe kolekciji svatko može pronaći idealnog saveznika za postizanje prirodnog glow efekta.

Tundra Chaga

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga

Suha i zrela koža preporodit će nakon samo nekoliko dana zahvaljujući Blithe Tundra Chaga Pressed Serumu, koji koži pruža iznimnu vlagu i dubinsko hranjenje, a istovremeno je vrlo lagan na koži i ne ostavlja masne tragove. Sadrži 60% ekstrakta Chaga gljive, iznimno bogate antioksidansima, ali i prirodni triterpenoid betulinsku kiselinu, koja je poznata po antivirusnim i antiupalnim svojstvima, dok fermentirana ulja osiguravaju hidrataciju i mekoću kože uz laganu apsorpciju.

Velvet Yam

Blithe Pressed Serum Velvet Yam

Imate li mješovitu kožu s masnom T-zonom kojoj nedostaje dubinske hidratacije, najviše će vam odgovarati Blithe Velvet Yam Pressed Serum, formuliran upravo kako bi obnovio i nahranio kožu sklonu dehidraciji.

Zahvaljujući 68,5% ekstrakta planinskog slatkog krumpira, moćan je u nadomještanju vlage i obnavljanju kože, dok fermentirana ulja masline, makadamije i argana vraćaju hidrataciju i mekoću čak i dugotrajno dehidriranoj koži. Ovaj će serum poboljšati i elastičnost kože, bez masnog filma ili začepljenih pora, ostavljajući zdravi i prirodni sjaj na licu.

Crystal Iceplant

Blithe Pressed Serum Crystal Iceplant

Masnoj koži najpotrebnija je hidratacija i umirenje, ali i oprez pri odabiru sastojaka koji neće začepiti proširene pore. Blithe Crystal Iceplant Pressed Serum sadrži 63% ekstrakta biljke Iceplant, koja hidratizira kožu, zadržava hranjive sastojke i vodu, umiruje kožu i minimizira proširene pore, ne ostavljajući masni ostatak na koži.

Masna koža s proširenim porama posebno je podložna nečistoćama iz okoline, pa je Iceplant Pressed Serum obogaćen fermentiranim maslinovim i arganovim uljem koji kožu štite od negativnog utjecaja zagađenog zraka.

Gold Apricot

Blithe Pressed Serum Gold Apricot

Serum od marelice kombinira esenciju, serum i hidratantnu kremu u jednoj supermoćnoj formuli za besprijekornu blistavost i sjaj. Ekstrakti bobica kurkume i antioksidansa umiruju i štite kožu, dok 31% ekstrakta marelice koji posvjetljuje i snažno umanjuje tamne mrlje i UV oštećenja. Ovaj je serum također duboko hidratizirajuća krema koja stvara efekt “staklene kože”, orošene, bez pora i glatke kože. Izvrstan za sve tipove kože.