hijaluronska- kiselina
Savjeti

Hyaluronic Acid Crosspolymer – hijaluronska kiselina iz dermalnih filera

Činjenice:

  • Ima sposobnost zadržavanja vode koja je 5 puta veća od hijaluronske kiseline
  • Ova vrsta hijaluronske kiseline koristi se u dermalnim filerima
  • Omogućuje obnavljanje kože jer zadržava gornji sloj kože hidratiziranim dulje vrijeme

Tko ju može koristiti?

Svi tipovi kože

Što je to Hyaluronic Acid Crosspolymer?

Molekularna struktura sastoji se od više molekularnih skupina koje se čvrsto drže jedna uz drugu, poznate kao polimer. Kada polimer uđe u dermis, enzimi kože razgrađuju vezu između molekularne strukture, što omogućuje slobodno kretanje polimera, a koža je kontinuirano ispunjena hijaluronskom kiselinom tijekom dugog vremenskog razdoblja, što zauzvrat daje dugotrajniji hidratantni učinak.

Natrijev hijaluronatni križni polimer je vrsta “spužve za vlagu” koja je manja od hijaluronske kiseline. To rezultira učinkovitijim održavanjem vlažnosti kože jer se vlaga apsorbira i pohranjuje duboko u koži.

Ovaj efekt “spužve” vraća koži puniji, mladolikiji izgled i zaglađuje fine bore. Krema s visokom molekularnom hijaluronskom kiselinom znači da je odlična hidratantna krema za vanjski sloj kože, istovremeno jača zaštitnu barijeru kože, ali je i privremeno rješenje za puniji izgled kože.

Poliglutaminska kiselina, koja je poznata po tome što je hidratantna i humektant djeluje u tandemu s hijaluronskom kiselinom, dodajući dodatni sloj potpore, doslovno, jer tvori tanku zaštitnu barijeru preko vaše kože kako bi spriječio neželjeni gubitak vode. U suštini, ako je vaša koža suha ili dehidrirana, svidjet će vam se ova nova hidratantna krema!

Q+A Hyaluronic Acid Daily Moisturiser

Znamo koliko volite hijaluronsku kiselinu i razumijemo vas! Ako ste čitali o ovom nevjerojatnom sastojku, možda znate da postoje različite molekularne težine, a te težine utječu na način na koji on stupa u interakciju s vašom kožom. U suštini, što je manja molekula, to dublje prodire u kožu. Dok Hyaluronic Acid Facial Serum koristi molekulu srednje težine, a Hyaluronic Acid Cleanser i maglica za lice Hyaluronic Acid Moisture Mist sadrže molekulu srednje i visoke težine, s novom dnevnom hidratantnom kremom s hijaluronskom kiselinom, Q+A isprobava nešto novo!

Koriste križni polimer hijaluronske kiseline, koji je dizajniran da zadrži vlagu dulje od prosječne molekule. Dakle, kada nanesete hidratantnu kremu, ona uvlači vlagu u stanice vaše kože i zadržava se kako bi osigurala da stanice gornjeg sloja ostanu super hidratizirane cijeli dan – točno tamo gdje ćete primijetiti razliku.

.

Hyaluronic Acid Daily Moisturiser