zastita-od-sunca
Savjeti

Thank You Farmer -zaštita od sunca je prvi preduvjet lijepe, mladolike kože bez bora

Thank You Farmer Water Sun Cream

Nije tajna da je SPF vitalni dio svake rutine njege kože, bez obzira na ton kože, jer je bitno (najbitnije) da svoju kožu svaki dan zaštitite od štetnih sunčevih UV zraka.  Ali znamo da strah od bijelog filma SPF-a može biti razlog da SPF izbjegavate.

Imajući to na umu, postavili smo si za zadatak otkriti najbolje kreme za sunčanje koje ne ostavljaju bijeli film, prilagođene su raznim tipovima kože i izvrsna su makeup podloga. Proveli smo testiranje kako bismo pronašli najbolje kemijske kreme za zaštitu od sunca koje se neprimjetno uklapaju u vašu kožu za nevidljivi finiš.

Thank You Farmer Sun Project linija hidratantnih krema sa zaštitnim faktorom

Thank You Farmer Shimmer Sun Essence

Kada je riječ o zaštiti od sunca (a često i općenito skincare proizvodi) korejski proizvodi smatraju se autoritetom. Inovativne, nježne formulacije prilagođene svim tipovima kože, kreirane kako bi istovremeno njegovale uz anti-age učinak štite od štetnog UV zračenja visokim zaštitnim faktorima.

Thank You Farmer kreme najčešće su rasprodane u najpoznatijim svjetskim online shopovima poput Cult Beauty-a, Feel Unique-a, Revolve-a a krase ih 5 star recenzije obožavatelja diljem svijeta.

Razlog takvoj popularnosti njihova je besprijekorna tekstura, lakoća korištenja ispod makeup-a i visoka učinkovitost zaštite.

Kreme dolaze u 3 varijante, za suhu kožu, za masnu kožu i shimmer krema univerzalna za sve tipove kože – hibrid BB kreme i primera sa faktorom 30.