Alpha-H-u-lilyhr
Savjeti

Ovo je kozmetički proizvod koji se proda svakih 30 sekundi diljem svijeta

Alpha H ‘Liquid Gold’ je nagrađivani proizvod koji se može naći u kozmetičkim ormarićima modela, dermatologa i beauty urednika diljem svijeta (na slici koža koja koristi)
 

Nagrađivani kozmetički proizvod koji koriste modeli i dermatolozi diljem svijeta leti s polica, a svakih 30 sekundi se proda jedna bočica.

Obožavatelji Liquid Gold iz Alpha H brenda kažu da proizvod djeluje u vrlo kratkom roku kako bi obnovio kožu, te pomladio i osvježio ten.

Australska skincare kompanija sa sjedištem na Gold Coastu već više od 20 godina može se pohvaliti vjernim obožavateljima, zahvaljujući nizu visoko koncentriranih i učinkovitih proizvoda koji koži daju prekrasan zdravi sjaj.

Proizvod koji je proslavio Alpha-H je Liquid Gold – obožavatelji ga zovu „mladost u bočici“.

Liquid Gold ima posebnu formulu u kojoj kombinira pet posto glikolne kiseline s hidratantnim glicerinom, hidroliziranom svilom za sprječavanje gubitka vode te ekstraktom korijena sladića za postizanje blistavog tena.

Glikolna kiselina u ovom pilingu je nježan, ali vrlo učinkovit anti-age sastojak koji ubrzava izmjenu stanica kože bez mehaničkog pilinga koji koži može naštetiti.

Glikolna čini vašu kožu vidljivo blistavom jer će glatkija površina bolje reflektirati svjetlost.

U svakom slučaju, bilo koji proizvod glikolne kiseline mogao bi to učiniti, ali ono što Alpha-H Liquid Gold čini drugačijim je njegov pH. Alpha-H je ovom proizvodu dao nizak pH od 2,8 do 3,0, što ‘privremeno debalansira barijeru kože’.  Zvuči pomalo zastrašujuće, ali nije. To jednostavno znači da proizvod može prodrijeti na dubljoj razini od uobičajene kiseline.

Nagrađivani tretman za obnovu teksture kože koristi vrhunsku formulaciju s niskim pH i pomaže u smanjenju postojećih bora, hiperpigmentacija i oštećenja od sunca. Koži sklonoj aknama pomoći će „očistiti“ ten.

Ovaj moćni tretman vrši ulogu tonika, kemijskog pilinga, seruma i losiona.

Alpha-H osnovala je Michelle Doherty koja se i sama u mladosti borila s problemom cističnih akni.

Danas je to globalno uspješan brend čiji proizvodi imaju gotovo isključivo izvrsne recenzije na 3 kontinenta. Ponosni smo što je Alpha-H odabrao upravo nas za svog hrvatskog partnera!

Bočica će trajati oko 3 mjeseca uz preporučeno korištenje svaku drugu večer.

Normalno je osjetiti peckanje kada počnete koristiti Alpha-H proizvode koji sadrže kiseline. Sastojci poput glikolne kiseline ili salicilne kiseline stimuliraju duboko unutar kože kada su suspendirani u formulacijama s niskim pH. Jednako tako, ne brinite ako nakon nekog vremena prestanete osjećati osjetljivost – to ne znači da proizvod više ne radi; samo da se vaša koža navikla na aktivnije sastojke.

Ako volite brzo vidljive rezultate ovo je proizvod za vas – odgovara svim tipovima kože kao i osjetljivoj.

Sva Alpha-H pakiranja se mogu reciklirati a oko 35% je izrađeno iz recikliranih materijala.

Od 14.12. Alpha-H proizvodi dostupni su za kupnju u Lily.hr.