maska-za-lice
Savjeti

Jednostavan beauty ritual koji opušta tijelo i um

Maske za lice ne daju samo rezultat koji poboljšava cjelokupan izgled vaše kože, već imaju i razne terapeutske učinke. Nanošenje maske probudit će u vama osjećaj opuštajućeg spa iskustva, a zapravo sve radite iz udobnosti vlastitog doma. Jednostavan beauty ritual koji opušta tijelo i um, ostavljajući za sobom blistavu i sjajnu kožu!

Ako se borite da pronađete dobru masku za lice koja vam ne isušuje kožu ili vam se čini da ne primjećujete neki vidljivi učinak, ne tražite dalje. Ova maska sadrži jedanaest različitih voćnih ekstrakata i ulja … Acai, Acerola trešnja, marelica, avokado, crni ribiz, Camu Camu, brusnica, Gurana, šipak, čičak i jagoda … kao i neki drugi nevjerojatni prirodni sastojci, što čini ovu masku ​​100% prirodnom!

Svi ovi predivni sastojci rezultiraju hidratantnom, blistavom i pomlađenom kožom!

Maska obiluje vitaminima A. C. i E. Voće koje sadrži prirodno je vrlo bogato vitaminima, esencijalnim masnim kiselinama i antioksidantima, a svi oni imaju ulogu u izgledu i zdravlju vaše kože.

Vitamin C fantastičan je antioksidans za one koji teže čistom, ujednačenom tenu. Možda ćete prvo pomisliti na naranče, ali Camu Camu prirodno sadrži više vitamina C nego naranča, što ga čini savršenim sastojkom za kožu mladolikog izgleda, uz podršku Jagoda i Acerole.

Acai, zajedno s tokoferolom, daje puno hidratantnog vitamina E, kao i B-vitamina odgovornih za stvaranje novih, zdravih stanica kože koje treba stvoriti, te antocijanina koji su vrsta flavonoida bogatih antioksidansima!

Što se tiče vitamina A, miješano je voće poput Acerole i avokada s algama. Konkretno, mikroalge Dunaliella Salina, organizam koji voli sol i koji preživljava surove uvjete. Odlikuje ih obilje beta-karotena, preteče vitamina A, koje tijelo može pretvoriti u retinol. Kada koristite proizvod s retinoidima, oni su sintetičkog ili životinjskog podrijetla, pa upotrebom karotenoida biljnog porijekla poput Dunaliella Salina i dalje dobivate blagodati za kožu od tradicionalnog retinola, ali iz potpuno prirodnih sastojaka.

I naravno, ne zaboravimo zagrijavanje! Uz pomoć super hidratantnog glicerina, kada ovu masku nanesete na kožu i umasirate, zagrijati će vašu kožu i osjećati ćete se apsolutno nevjerojatno. Savršeno za kućni spa tretman!