maglica-za-lice
Savjeti

Hyaluronic Acid Face Mist – Cosmopolitan Beauty pobjednik

Vodica za lice je tekućina koja se nanosi u obliku spreja. Vodice za lice sadrže različite hidratizirajuće sastojke koji imaju određeno djelovanje na kožu lica.

Pogodne su za gotovo sve tipove kože – normalnu, suhu, osjetljivu itd., Većinu vodica za lice možete koristiti više puta kroz dan – prije nanošenja kreme ili šminke, kroz dan za osvježavanje ili prije spavanja za hidrataciju.

Svi vole višenamjenski proizvod – ne samo da se osjećate kao da dobivate ozbiljnu vrijednost za novac, već i pojednostavljuje vašu rutinu njege!

Dakle, odakle dolazi ova iznenadna opsesija maglicama za lice? Samo 5 396 milja dalje… prošetajte bilo kojim korejskim gradom i velika je vjerojatnost da ćete uhvatiti nekoga kako prska svoju kožu maglicom za lice. Hidratacija 24/7 velika je u K-Beautyju, a maglica za lice omogućuje vam hidrataciju u pokretu, kao i vrlo poželjan svjež i vlažan ten.

Prednosti maglica za lice variraju, ovisno o sastojcima s kojima su formulirani, ali hidratacija je uvijek glavna zvijezda showa. Kada je vaša koža dehidrirana, ne samo da nema sjaja, već i njezina zaštitna barijera slabi, što na kraju dovodi do razgradnje kolagena i elastina –  to nikako ne želimo! Održavajući svoju kožu što je više moguće hidratiziranom redovitim prskanjem maglicom, pripremate se za blistavi ten.

Q+A Hyaluronic Acid Face Mist za lice s hijaluronskom kiselinom na bazi vode sadrži mnoštvo hidratantnih sastojaka, kao što su HA i Aloe Vera, plus prebiotik inulin i fruktoza koji pomažu u jačanju kožne barijere, savršeno kada se vaša koža osjeća suhom i umornom. Ne samo da je nevjerojatna za hidrataciju, smatra se da maglice za lice pomažu vratiti ravnotežu vašem tenu. Ova vodica dobitnik je nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2021. i proglašena najboljom u kategoriji vodica za lice.

Uobičajeno uvjerenje u Koreji je da se proizvodnja sebuma povećava s porastom temperature kože. Dakle, ako vam je lice vruće, posljedice se mogu pojaviti u obliku izbijanja masnoće. Tada maglice postaju posebno korisne, osobito u toplim klimatskim uvjetima jer hlade kožu.

Naši omiljeni načini korištenja vodice:

Hidratacija u pokretu

Držite maglu za lice u automobilu, u uredu ili u torbici. Redovito hidratiziranje kože najlakši je način da osigurate svjež i podatan ten.

Ako ste dovoljno sretni da se uskoro ukrcate na avion, maglica za lice je bitan proizvod u vašem kompletu za njegu kože tijekom leta. Zrakoplovi su čudovišta koja upijaju vlagu, a čak i nekoliko sati u avionu može biti dovoljno da iz vaše kože ispari esencijalna vlaga, stoga se pobrinite da spriječite suhoću redovitom upotrebom maglice za lice. Hyaluronic Acid Face Mist dolazi u spreju od 100 ml, sigurnom za let, tako da nema rizika da vam ga zaplijene!

Ispod vašeg seruma ili hidratantne kreme za maksimalnu apsorpciju

Izvucite maksimum iz svoje večernje hidratantne kreme tako da navlažite kožu maglicom za lice neposredno prije nanošenja kreme. Vlažna koža omogućuje brže prodiranje proizvoda, što znači da se vaše gušće noćne kreme mogu brzo upijati u kožu i početi raditi dok vi spavate! Hijaluronska kiselina najbolje djeluje kada se nanese na vlažnu kožu, pa ako koristite HA bilo gdje u svojoj rutini njege, isplati se uložiti u maglicu za lice!

Da pripremite kožu za šminku i izbjegnete cakey izgled…

Nanošenje sloja magle za lice može stvoriti hidratizirano i glatko platno za vašu podlogu, bez potrebe za teškim primerom. A ako ste malo pretjerali s puderom za lice (ne brinite, svma se događa), prskanje maglice na povrh šminke može vam pomoći da pomiješajte višak proizvoda za prirodniji završetak.

Možda maglica nije bitan korak poput čišćenja i nanošenja SPF-a, ali ovaj super svestrani proizvod za njegu kože zgodan je način da svojoj koži date dodatni poticaj i trenutni sjaj!