njega kose
Korejska njega

K-Beauty sada je dostupan i za njegu kose

K-Beauty sada je dostupan i za kosu!

Bring a miracle to your hair – moto je ovog korejskog brenda koji od 2007. predstavlja inovativne proizvode za profesionalnu njegu kose kod kuće.

Svatko želi, da je njegova kosa zdrava i sjajna. Ljeto je obično period u kome kosa doživljava ogromnu količinu stresa, jer je uništava kombinacija sunca, slane vode i klora. Upravo zato kosa u jesenskom periodu žudi za temeljitom obnovom i dubinskom njegom. Dubinska njega kose je vrlo važna, jer će omogućiti vašoj kosi, da ponovo zablista. A sigurno je važno i to, da kosu pripremite za zimu.

Ako je i vaša kosa nakon ljeta isušena, bez sjaja i djeluje oštećeno – imamo sjajne vijesti!

La’Dor eco professional

Zdrava i sjajna kosa ponekad se čini nedostižna i rezervirana samo za one dane kada ćemo posjetiti frizera i prepustiti ju u ruke stručnjaka. Što frizeri znaju o našoj kosi, a mi propuštamo? Usprkos trudu i isprobavanju novih proizvoda, naša kosa većinu vremena još uvijek ne izgleda jednako dobro kao kad smo izašli iz frizerskog salona. Zašto? Jer je osim redovite njege kose, bitna i pravilna njega kose, odnosno odabir najboljih proizvoda koji će ju nahraniti od korijena do vrhova i dati joj zdravi izgled s dodatkom sjaja.

Jedan od najpoznatijih korejskih „haircare“ brendova razvio je proizvode za intenzivnu njegu kose koji hidratiziraju, obnavljaju i dubinski njeguju kosu. La’Dor proizvodi za njegu kose odlikuju se kvalitetom i učinkovitošću profesionalnih proizvoda koje koriste saloni.

Tajna zdrave i sjajne kose krije se u njezi

La’Dor proizvodi za njegu kose formulirani su s velikim koncentracijama aktivnih sastojaka i ne sadrže silikon, sulfate i paraben. Već nakon prvog korištenja kosa će biti glatka, zdravija i sjajna.

Najbolji saveznik za čvrstu, zdravu kosu je keratin.

La’Dor proizvode za njegu kose možete pronaći u odabranim BIPA trgovinama diljem Hrvatske i u Lily.hr.