danessa-myricks
Savjeti

Danessa Myricks – Colorfix Glaze

Teško je ne zapamtiti makeup Jennifer Lopez u video spotu pjesme “I’m Into You”! Ovakav makeup može učiniti da svaka žena izgleda kao milijun dolara.

Mnoge od nas tada su prvi put obratile pozornost na fantastičan efekt “mokre kože”, a onda je trend “staklene kože” potaknuo većinu da eksperimentira i traži proizvode koji daju “glass skin” učinak.

Danessa Myricks profesionalna je vizažistica slavnih, a nedavno je pokrenula i vlastitu makeup liniju u kojoj su ključni višenamjenski proizvodi koji se mogu koristiti na kapcima, usnama i obrazima. Danessa Myricks Beauty postigla je veliki uspjeh u Sephori što je liniju lansiralo diljem svijeta. Njezini tekući pigmenti, Colorfix, vrlo su zanimljivi i mogu vas u kratkom roku učiniti pravom kolekcionarkom malih privlačnih tubica!

Colorfix, ovi višenamjenski tekući pigmenti, dostupni su u različitim završnim obradama i nijansama. Podijeljeni su u nekoliko kategorija: Glazes, Nude Glazes, Mattes, Metallics, Neons i Nudes Mat.

Colorfix Glaze i Nude Glaze su kruna ove linije, a njihova je svrha stvoriti poznati efekt “mokre kože”. Danas ćemo predstaviti upravo ovu kategoriju koja nas je očarala nakon cjeloljetnog testiranja :).

Što je to Colorfix Glaze?

To je hibrid između kreme i polutransparentnog sjajila koji koži daje mokri efekt. Možemo ga nanijeti izravno na kožu ili na drugi Colorfix ton ili na neko drugo sjenilo ili makeup proizvod. Možemo ga miješati ili kombinirati s drugim Colorfixima, ili ukratko, možemo raditi što god poželimo.

Colorfix je vodootporan proizvod i neće stvoriti nabore na koži ili promijeniti postojanost.

Postoji 8 nijansi Colorfix Glaze-a u rasponu od prozirne , do prozirne sa gliterom, do poluprozirno crne i poluprozirno crne sa gliterom. Colorfix Glaze Nudes ima 12 nijansi.

Colorfix Nudes Glazes

Colorfix dolazi pakiran u praktičnim prozirnim plastičnim tubicama, sadrži 10 ml proizvoda dizajniranog u Sjedinjenim Državama. Ovo su proizvodi koje možemo koristiti na usnama, obrazima, kapcima itd.

Neke od boja u kojima dolazi:

Crystal je proziran sa svijetlim srebrno-bijelim pahuljicama.

Infinity je poluprozirna crna boja obogaćena raznobojnim iskricama za grunge efekt. Blago potamni tonove s kojima ga miješate. Rebel, Grunge, Oil Slick i Diesel također imaju potamnjujući učinak.

Na slici ispod možete vidjeti makeup bez nanesenog Oil Slick-a (lijevo) i sa Oil Slick-om (desno).

Kako biste mogli bolje vidjeti njihov učinak, slika dolje pokazuje ih same, zatim u kombinaciji sa Colorfix Rustic (Mat Colorfix) uz Glaze Colorfix na vrhu.

Rustic Mat koji se suši – Rustic osušen – Naneseni Glaze Colorfix povrh na slici 3,4,5 i 6.

Colorfix Glaze Nudes daje gotovo sjaj laka, vrlo je jednostavan za korištenje – može se nanositi prstima, kistom ili spužvicom.