UZ OVE GENIJALNE ČISTAČE, VIŠE NEĆETE OTIĆI NA SPAVANJE S MAKE UPOM NA LICU

Ovaj vikend akcija -20% na sve čistače i eksfolijatore za lice

Kod za popust: CLEANSE

Svakodnevna njega kože od nas zahtijeva disciplinu, pogotovo ako želimo uživati u najboljem mogućem izgledu i stanju svog lica. A jedan od najvažnijih koraka u redovitoj beauty rutini definitivno je čišćenje kože, koje se ne bi smjelo preskakati, ma koliko god umorni ili pospani bili.  Pa ipak, ako još uvijek niste pronašli one ‘top’ proizvode za čišćenje i njegu kože po svojoj mjeri, možda vam se događa da s vremena na vrijeme preskočite taj nezaobilazan korak u rutini.

To uglavnom vodi do nečistih i začepljenih pora, što može dovesti do upalnih procesa u koži i na njenoj površini. Zato, koliko god to ponekad teško i naporno bilo, navečer (ali i ujutro) obavezno očistite lice. Pronašli smo savršene čistače koji su toliko dobri da će vas svake večeri iznova motivirati na čišćenje kože i skidanje make upa i nagomilanih nečistoća koje ste kroz dan skupljali na licu. Zapamtite da čišćenje kože ne smije biti grubo i ne smije isušivati kožu; rješenje su nježni, no efikasni čistači koji u nekoliko poteza i sekundi skidaju nečisti sloj s vašeg lica i vrata. Kombinirajte ih s barem još jednim proizvodom u rutini dvostrukog čišćenja lica, jer jedino besprijekorno očišćena koža može primiti sve prednosti njege.

balzam-za-ciscenje-lica

Zašto uključiti balzam za čišćenje lica u beauty rutinu?

Od gelova i pjena do micelarnih vodica, mlijeka i ulja, postoji toliko različitih načina čišćenje lica, ali postoji puno razloga zašto biste mogli odabrati balzam za skidanje šminke nad bilo kojom drugom vrstom sredstva za čišćenje.

Saznajte više

Tekući piling – game changer u njezi kože!

Svi vole dobru masku. Pogotovo kada pronađete onu zbog koje se vaša koža osjeća nježno poput bebine. Bez obzira jesu li razlog stres, sunce ili nedostatak sna, ponekad je vašoj koži potrebno malo dodatnog poticaja kako bi izgledala dobro.

Saznajte više